Daar ben ik weer - Reisverslag uit Rabat, Marokko van norahar - WaarBenJij.nu Daar ben ik weer - Reisverslag uit Rabat, Marokko van norahar - WaarBenJij.nu

Daar ben ik weer

Blijf op de hoogte en volg

06 Februari 2005 | Marokko, Rabat

Hoe is het daar in Nederland?
Hier is het echt gaaf, ik ben nog niet met de stage begonnen, dus daar kan ik nu helaas nog niets over vertellen.
Gelukkig begint het iets warmer te worden, maar ik heb nog steeds 2 broeken en 3 truien aan!!!!!!!!!!

Ik heb een nieuw nummer:
0021273873730
Dus als je me wilt bellen of smsen kan het op dit nummer...

En Els, ik zie net dat ik de spellingtoets gehaald heb!!!!!!!! EIN-DE-LIJK!!!!!!

Groetjesssssssssssss

• 06 Februari 2005 - 11:06

Gatarlady:

wejaaw is t zo koud daar...brrrr dan is t zelfs hier warmer...hmm hbieba ik wens je echt veel plezier en inshallah ga je echt heel veel lol hebben...en gefeliciteerd met je spellingstoets ;)

xx Gatarlady

• 06 Februari 2005 - 12:11

Karlijn:

Heey Noor,
    t Is hier nu stralend weer! Echt heel lekker. Daar wordt t ook vast snel beter weer.
    Hartstikke fijn dat je t nu al zo naar je zin hebt:) Wordt alleen nog maar leuker, denk ik.
    Supergefeliciteerd met je spellingtoets:D Nu maar hopen dat de basistoets er ook snel op staat:(
    Have lots and lots of fun!!!

Veel liefs!

• 06 Februari 2005 - 15:48

Derya:

Hey nora, ik ben blij dat je het daar leuk hebt!! Ik ga zaterdag insallah! Volgens mij is het niet zo koud in Turkije:) Hey en eindelijk de spellingtoets gehaald:) GEFELICITEERD!!!!!!

Ik zal je smsen! Doeggggg

• 06 Februari 2005 - 17:36

Hanneke:

He nora,
    Dus het weer valt behoorlijk tegen. Wordt het wel binnenkort wat warmer of blijft het voorlopig zo koud?Ik ben benieuwd hoe je stage is. Ik hoor het wel! Kusjes

• 07 Februari 2005 - 12:41

Taoufik:

Yo Noraatje!

Het is hier wel redelijk weer meisje, dus want dat betreft geen jalozie!!!Ik heb maar 1 broek en een trui aan!
    Ik sla je nummer op en ik smsje binnenkort. Beslamma!!!

Taoufik

p.s. wanneer ga je met je stage beginnen?

• 07 Februari 2005 - 12:44

Taoufik:

OOwwhja, :S Sorry voor de beroerde spelling!

;)

• 10 Februari 2005 - 20:11

Ikram:

hee noraaa het gefeliciteerd met je spellingtoets, ik mis je heeeel erg ik voel de leegte...haha inshallah ontmoeten we elkaar snel weer ik sms je, love you. kus ikram kerk to-da- ri

• 10 Februari 2005 - 20:12

IKRAM:

SORRY IK BEDOEL HEEL ERG I.P.V HET HAHA IK MOET NOG WERKEN AAN MIJN SPELLING

• 12 Februari 2005 - 15:50

Leyla:

he schatje had je net nog aan de telefoon, maar wilde ook wat achterlaten voor je en dat is......IK MIS JE, jij hebt mij achtergelaten :( het is echt saai zonder jou ewa geen gekke dingen doen. let goed op jezelf en PEACE ;) hahaha

• 12 Februari 2005 - 16:08

Leyla:

P.S.
    Ik mis je, te he echado mucho de menos, I miss you, Je tu manque, Ich vermisse Sie, and last but not least in mijn taal (cheblia) Twahashtek al welida hahaahaha

• 14 Februari 2005 - 12:32

Jan Veen:

Fijn dat je het zo naar je zin hebt Nora. De opleiding in Beni Mellal heeft intussen gereageerd dat we erg welkom zijn. In dezelfde mail gaven ze aan dat ze in mij met enkele docenten Nederland willen bezoeken. We krijgen het nog druk. Ik houd je op de hoogte. Groetjes!

• 14 Februari 2005 - 16:45

Amar: