marrakesh was top!
31 Maart 2005 | Marokko, Rabat
hallo allemaal!
Hoe is het met iedereen? Met mij gaat het hier super goed, alhoewel ik het wel erg druk heb met de opdrachten.. het is even doorbijten.
Jan, Marjan en Ilham waren gekomen, was een topweek. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad, de eerste paar dagen waren we in de omgeving Oujda en Nador, zijn bij mijn familie en die van Ilham geweest, was een hele ervaring voor ze haha. Daarna gingen we naar Beni Mellal en Marrakesh. In Beni Mellal hadden we een super druk programma we gingen van de ene school naar de andere. In Marrakesh was het SUPER, we zaten in een hotel dat uit de sprookjes van duizend en een nacht leek te komen. Het was zo een oud herenhuis omgebouwd tot een hotel, was echt geweldig, vooral aan te raden voor huwelijksreizen haha!!! Verder zijn we daar alleen de stad in gegaan, het bekende Jama3 lfna, super veel geld opgemaakt natuurlijk, maar het was allemaal de moeite waard!
Nu ben ik weer in Nador en loop weer stage, ze hebben me allemaal gemist haha. Nu lekker een week vakantie dus ik ga richting El Aioun. Over een maand ofzo kom ik terug, ik ben van plan om er nog een week bij te doen. Als het niet aan de tentamens lag zou ik hier tot augustus kunnen blijven!!!!! Ik wil absoluut niet terug, maar goed.
Ik mis iedereen (degene die ik mis weten het wel haha)
Groetjesssssssssssssss (en degene die een kus krijgen weten het ook!!!haha)
Ik mis iedereen (degene die ik mis weten het wel haha)
Groetjesssssssssssssss (en degene die een kus krijgen weten het ook!!!haha)
31 Maart 2005 - 17:19
Z:
Ej Meissie..
sprak je net nog op msn..leuk man da je t zo naar je zin hebt...:) Heel fijn! Lijkt me ook leuk dat er dan bekende langs komen...oud vertrouwd bloed:p! Maar helaas heh van de tentamens..anders zat je nu nog paar maandjes daar..insha Allah dat je zo'n ervaring over kan doen..:)
Dikke kus heh meissie..Thallay...en tot over n maandje heh in Nijmegen!!!
Liefs Zahra -
01 April 2005 - 17:15
Ilham:
Twahestini schi swija, woela walou?? -
02 April 2005 - 10:31
Amar:
ik wil ook weg uit kaaskopland :( -
10 April 2005 - 11:17
Letizia:
Wat gaaf man dat je in Marokko stage loopt, via via ben ik achter deze site gekomen. Ik hoop dat je nog een onwijs leuke tijd zult hebben en we spreken elkaar weer eens online. Groetjes, je oude marokko.nl gedichten vriendin. -
15 April 2005 - 11:56
Karlijn:
Fijn dat alles goed gaat!
Ik volg je via de site, al heb ik al lang geen berichtje meer geplaatst. Hier is alles ook prima.:) Ik zit nu in de afstudeerfase en ben bijna klaar met de profielstage. Ja, de Pabo houdt me flink bezig!
Heel veel plezier daar nog en geniet ervan!!!
XXX