morgen naar Nador - Reisverslag uit Rabat, Marokko van norahar - WaarBenJij.nu morgen naar Nador - Reisverslag uit Rabat, Marokko van norahar - WaarBenJij.nu

morgen naar Nador

Blijf op de hoogte en volg

15 Februari 2005 | Marokko, Rabat

Mijn oom heeft contact gehad met een bepaalde instantie en ik kan eindelijk terecht. Morgen ga ik dus naar Nador, zodat ik eindelijk kan beginnen met de stage, inshaAllah.

het is trouwens iets warmer geworden, gelukkig!!! Vanaf nu wordt het een stuk warmer en is Marokko weer zoals ik het ken ;)

Ik laat vanuit Nador weer wat van me horen!!!

• 15 Februari 2005 - 14:35

Mirande:

Ha Nora!

Fijn voor je dat je eindelijk kan beginnen. Veel succes morgen!

Groetjes Mirande

• 15 Februari 2005 - 14:45

Z:

Leuk leuk...Hoe is t bij je familie? Drukte weg?
    Hmmm laat wete wa je allemaal voor je stage moe doen..en hoe t is..OW en geniet van t weer..hier regende t gistere de hele dag!!!!

Dikke kus Z

• 15 Februari 2005 - 14:46

Z:

Leuk leuk...Hoe is t bij je familie? Drukte weg?

Dikke kus Z

Amar:

ik wil ook :(

• 16 Februari 2005 - 17:20

He Meissie:

3la slama en veel plezier in NADOR ik zou maar rifia gaan leren hahaha dikke kus en ik mis je LEYLA

• 17 Februari 2005 - 06:07

Genelva:

Hey Girl,
    Dus we gaan nu eindelijk aan het werk. Maak even een paar leuke foto's van de kids.
    Veel suc6

• 17 Februari 2005 - 19:39

Yasin:

ik wil ook naar moarokko man ik ben jalours