Eindelijk ben ik begonnen!
23 Februari 2005 | Marokko, Rabat
Ik ben vanmiddag gaan kijken en het is echt even wennen. De groepen zijn groot en er wordt maar op 1 niveau lesgegeven. De volgende keer zal ik inshaAllah er wat meer over vertellen!!
groetjessssss
23 Februari 2005 - 20:27
Asmaâ:
Eindelijkkkkkkkkkkkkkk. Veeeeeeel succes en nora ... 3andek tdarbihoem haha
Groetjessssss -
24 Februari 2005 - 10:13
Faouzia:
Fijn om zo'n oom te hebben!
Ik hoop dat alles goed verloop en dat je straks lekker kunt beginnen. Veel succes en zet hem op daar, geef ze maar een voorbeeld hoe het moet. Beslama xsje -
24 Februari 2005 - 11:36
Taoufik:
Nora doet aan networkpolitics jek?! Heel goed Nora! Ewa succes and don't hessitate to use violance!! Als ze niet luisteren gewoon klappen die hap!
;) Taoufik -
24 Februari 2005 - 13:31
Leyla:
ik ben blij voor je die kinderen die boffen maar met zo een lieve juf als juf nora veel geluk en dikke kus moi -
24 Februari 2005 - 15:11
Jawad:
he wat goed joh
en jij ooom nou die is ook goed hoor
veel sucses!!!!!!!!!!!!
groetjes jawad -
24 Februari 2005 - 16:03
Marian Teirlinck En Jan Veen:
Hallo Nora, wij zijn blij voor je dat het eindelijk gelukt is. Aangezien het spoedig zover is dat wij je komen bezoeken zijn wij benieuwd naar de reactie op de brief die je hebt meegkregen. Als er nog geen reactie is probeer er dan haast achter te zetten bij de directie van de opleiding. Bereid ons bezoek ook voor op de basisschool waar je stage loopt! Vergeet ook niet te informeren naar plaatsen die interessant en leuk zijn om te bezoeken. Verder waren we nogal verbaasd dat uit de mail van Ilham bleek dat nog niet duidelijk was bij wie wij overnachten in Nador. Probeer daar duidelijkheid over te krijgen en als dit niet lukt, geef ons dat dan zo spoedig mogelijk aan want dan kunnen wij nog een hotel boeken. Vergeet niet te informeren naar de binnenlandse vlucht vanuit Marrakech naar Nador en deze ook te regelen. Ilham gaf aan dat haar vader momenteel in Marokko is en dat hij een grand taxi zou regelen van Nador naar Beni-Mellal. Kun jij daarover nog contact opnemen met Ilham en zo mogelijk met haar vader en eventueel ook via familieleden daarover informatie inwinnen zoals; wat kost het? hoe lang zijn we onderweg? Zijn we verzekerd? -
24 Februari 2005 - 21:24
Ikram:
mezian, veel succes spreek je nog via tel, kus -
25 Februari 2005 - 16:05
Rachida:
He zus,
nou heel veel succes en plezier. Het heeft even mogen duren, maar nu kan je flink aan de slag. ik ga hier gewoon door met de normale gang van zaken. Dikke kus en zorg goed voor jezelf -
26 Februari 2005 - 14:54
Ilham:
Nora....a zina....insha-Allah gaat je stage super leuk worden. Tot gauw! -
27 Februari 2005 - 11:45
Karlijn:
Succes en heeeeel veel plezier. Komt helemaal goed! Geniet ervan:D -
03 Maart 2005 - 15:53
Jan Pouwels:
klinkt heel vertrouwd, Nora...dat je nog even wilt blijven. De stage zal wonderbaarlijke ervaringen opleveren...ben benieuwd of je ook medestudenten te zien krijgt. In NL is het wonderlijk mooi...sneeuw overal. -
10 Maart 2005 - 10:45
Naoaul:
hey meissie
ewa veel succes en plezier met je stage en studie en hoop dat je veel ervaring kan opdoen ewa maak er wat van meissie
groetjes naoual:d