Het is alweer een tijd geleden.. - Reisverslag uit Rabat, Marokko van norahar - WaarBenJij.nu Het is alweer een tijd geleden.. - Reisverslag uit Rabat, Marokko van norahar - WaarBenJij.nu

Het is alweer een tijd geleden..

Blijf op de hoogte en volg

16 Maart 2005 | Marokko, Rabat

Hallo iedereen!!! Ik hoop dat het met iedereen goed gaat!!!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat van me heb laten horen. En ik moet allereerst zeggen dat ik het nogsteeds heel erg naar mijn zijn heb!
Inmiddels loop ik stage in de 3de klas, groep 5 in Nederland. En ik heb al heel wat gezien. De ene leerkracht werkt enkel met de stok en slaat iedereen die voor haar voeten komt. Een andere leerkracht is zo vriendelijk en behandelt de kinderen vol waardigheid, ze is dan ook wel een superjuf!

Vrijdag komen Marjan, Jan en Ilham mij opzoeken. Ik vind het wel leuk om weer iemand uit Nederland te zien!! Ik ben benieuwd wat zij zullen vinden van mijn stageschool. Volgende week ga ik met ze richting het zuiden, naar Beni Melal en Marrakech. Ik heb er zin in!

Owja, helaas kan ik geen foto's op de site zetten. Ik heb namelijk een mp3speler, maar de meeste computers hebben hier geen usbkanaal of hoe dat ook heet. Ik zal nog wel me best doen om het te proberen.

Groetjessssss

• 16 Maart 2005 - 17:56

Genelva:

Hey girl,

Leuke om weer van je te horen. Ik zag je zus nog een tijdje terug op station nijmegen. Jammer van de pic's, maar dat komt wel als weer in NL bent. Doe rustig aan!

Groetjes G

• 16 Maart 2005 - 21:15

Nicole Schubert:

Dag Nora,
    fijn om weer van jou te horen/lezen. Je schijnt je draai aardig gevonden te hebben - leuk! Hopelijk vind je ook antwoorden op je levensbeschouwelijke onderzoeksvragen. Dat komt vast wel goed. Succes met het bezoek uit NL!
    groet, Nicole Schubert

• 18 Maart 2005 - 08:49

Faouzia:

Leuk dat je wat van je laat horen en dat je het naar je zin hebt.
    Ik wil alles van je horen!
    Ben jaloers Nora
    Wens jou de mooiste tijd nog daar en geniet ervan!
    Heel veel groetjes en kusjes van Faouzia, mis je heel erg!

• 19 Maart 2005 - 18:57

Taoufik:

Ik lees het al, je hebt het helemaal naar je zin daar in elmaghreb! Mocht je een postadres hebben Nora, zou je me deze dan even kunnen mailen? Heb nog een pakketje die ik je niet heb kunnen geven. Ma3asalama meid.

Taoufik

• 22 Maart 2005 - 12:35

Derya:

Hey Nora!!

Leuk om weer wat van je te horen! Kijk ook mijn site heb een heleboel geschreven! Anton enzo zijn nu hier! Inderdaad leuk om iemand uit nl te zien;)

• 22 Maart 2005 - 14:04

Mohamed Said:

Salaam aleikoum,

Ahlen ahlen, Fijn om te lezen dat het goed met je gaat! Alhamdoellillah! maar volgens mij heb je een zonnesteek opgelopen wat betreft ons vorig gesprek! :D Nee, ik kan het wel begrijpen hoor... wat betreft die pc's daar, die lijken net als de pc's uit de film van 200 jaar voor christus :D Ik hoop dat je een fijne tijd hebt en wens je het beste en zien je gauw weer terug!

Aleikoum asalaam!